Домакиня от Дубай разкри най-лошите неща“ в брака с милионер, които очевидно

...
Домакиня от Дубай разкри най-лошите неща“ в брака с милионер, които очевидно
Коментари Харесай

Домакиня от Дубай разкри колко е трудно да си с милионер, носи костюм на Мегз Каканашева

Домакиня от Дубай разкри " най-лошите неща “ в брака с милионер, които явно включват големи компликации, като това да имаш " прекалено много храна “ и постоянно " да летиш в първа класа “.

На една от фотосите тя носи костюм от новия бранд на българската бизнес дама Миглена Каканашева-Мегз, която се реалокира в Дубай след като НАП я подгони укриване на налози. 

Видеоклиповете на нейните видимо сложни дни натрупват милиони гледания, до момента в който хората я упрекват, че се оплаква от " проблеми “, за които другите могат единствено да мечтаят, съобщи порталът businessnovinite.bg.

23-годишната Линда Андраде, родена в Йордания, е омъжена за супер богат, живеещ в Дубай валутен и крипто търговец на име Рики Андраде, за който се омъжила, когато била единствено на 19 години, заяви Baltimore Post Examiner.

Самопровъзгласилата се " Истинска стопанка от Дубай “ тя постоянно споделя видеоклипове, с тъмната страна на това да бъдеш жена на магнат в Близкия изток. По нейни думи някои от минусите на този разточителен метод на живот включват в никакъв случай да не кара, единствено да лети в първа класа и в никакъв случай да не е с стеснен бюджет.

" Той купува единствено 24-каратово злато всякога, когато се караме “, се оплака тя.

Друга честа компликация, за която споделя, е че брачният партньор ѝ постоянно купува доста храна и тя не може да поддържа добра форма.

Андраде е израснал в апартамент с една спалня в Съединени американски щати с още шестима членове на фамилията. Андраде сподели, че непрекъснато се " опасява да не бъде ограбена “ или други дами да откраднат сродната й душа.

В различен пост тя се оплаква, че е " изтощена “ от цялото пътешестване, до момента в който клип демонстрира брачна половинка й да се радостни на джет.

" Имам всички най-хубави прекарвания с моя милионер… Обичам го “, написа признателното момиче в пост.

Въпреки че има богата брачна половинка, Андраде е освен това от бонбон: бизнесмен от 16-годишна възраст, тя е почнала голям брой бизнеси и сега има спа център, който е профилиран в замразяването на мазнини. Също по този начин е сполучлив уредник на събития, организирайки вечери за известни персони като Стив Возняк, да вземем за пример.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР